vreca_lopta_velika
Novo! Lopta za sjedenje
12/05/2011
mara_bratos
Mara Bratoš – Moj dom iz snova
18/05/2011
Prikaži sve

Prepustite uređenje doma dizajneru interijera

dizajneri_interijeraa

Pri uređenju interijera većinom imamo svoje ideje što bi i kako trebalo izgledati. Znamo koje boje volimo i kako bismo rasporedili namještaj. No prije svega, znamo s koliko novca raspolažemo pri uređenju.

Nekada nam se čini nemoguće pronaći odgovarajući namještaj ili uskladiti prostor bez ogromnih financijskih sredstava. Tada nam dobro dođe pomoć stručnjaka, koji može napraviti najbolji kompromis između vaših želja, prostora i raspoloživih financijskih sredstava.

Učinit će čudo s malo novca i od vašeg prostora načiniti drugačiji prostor za život jer su školovani za taj posao. Jednostavno „vide“ prostor bolje nego obični ljudi. Oni će osmisliti prostor za vas, a vama će ostati više vremena za uživanje s vašom obitelji i prijateljima.

Za vaše potrebe Dut izrađuje i idejni projekt. Živite u domu iz snova. Tijekom razgovora dizajner može prepoznati vaše želje i potrebe, no bitno je da budete konkretni i detaljni kako bi dom uistinu izgledao po vašoj zamisli. Vaše navike, vaše potrebe, vaše želje dizajner, zajedno sa svojim idejama, ukomponira u savršeno uređen dom.

U većini slučajeva dizajner se izbjegava jer, zbog nedostatka informacija, pomislimo kako će nas uređenje doma koštati više od predviđenog. Upravo dizajner može biti odlučujuća karika koja će smanjiti troškove i svojim savjetima olakšati kupnju namještaja. Zamislite samo koliko košta potražnja od jedne trgovine do druge te sati i sati hodanja samo zbog jedne sitnice. Te  stalna pitanja gdje je kvalitetnije i gdje je jeftinije. I tu veliku ulogu igra pravi dizajner interijera, koji zahvaljujući  iskustvu daje kvalitetne ideje.