INTELIGENTNE TKANINE EFFICIENCY
08/01/2015
DIZAJN INTERIJERA ‘ONLINE’
27/04/2015
Prikaži sve

Uređenje interijera ugostiteljskog objekta

uređenje interijera ugostiteljskog objekta, dizajn interijera ugostiteljskog objekta, projekt interijera

Radi se o idejnom projektu uređenja interijera ugostiteljskog objekta i uređenju apartmana u Pločama.

Projektni zadatak je bio preuređenje starog dijela restorana i uređenje novosagrađenog dijela restorana (povezani su) Budući da se radi o objektu koji nije uz more, fotofatpetom sa morskim motivom nastojali smo  dočarati blizinu mora, morski ugođaj.Na suprotnoj strani restorana predvidjeli smo tapetu koja sa motivom stare kamenite uličice u kojoj se restoran stvarno i nalazi. Prilikom uređenja interijera nastojali smo zadržati tradicionalni stil starog dijela restorana,unijeti malo modernog štiha, farbanjem hrastovih obloga u bijelu boju. Na taj način smo povezali novi dio restorana koji smo željeli urediti u modernijem stilu, sa elementima mediteranskog ugođaja.

Zahvaljujući jednostavnoj formi stolova, isti se vrlo brzo mogu složiti u dugački koji će poslužiti za okupljanje kakvog ovećeg društva. Stari i novi dio restorana brzo se mogu pregraditi pomičnom stijenom, te se dobije intimniji prostor za manja pojedinačna društva i zabave.

Apartmani se nalaze u novosagrađenom dijelu kuće. Uređenje interijera apartmana je u  modernom stilu, namještaj jednostvnih i funkcionalnih linija. Zidovi kao i dosta namještaja je bijele boje, a sa detaljima ljubičaste i zelelene je postignuta  dinamika interijera.

Predviđen je i zatvoreni bazen sa barom koji bi radio i kao noćni bar.

Više o našim projektima interijera, uređenju i opremanju interijera po sistemu ključ u ruke možete vidjeti  na našim ostalim stranicama:

www.dizajn-interijera.com.hr

www.panel-paket-zavjese.com

www.uredjenje-opremanje.com

www.interior-design-croatia.com