DIZAJN INTERIJERA ‘ONLINE’
27/04/2015
UREĐENJE DOMA ZA MLADOG MUŠKARCA
02/01/2016
Prikaži sve

UREĐENJE DOMA – projekt interijera doma

uredjenje interijera

Predstavljamo još jedan završeni projekt interijera – uređenje doma, stana u obiteljskoj kući u blizini Zagreba.

Unatrag par godina sve je veći broj ljudi koji prepoznaju ulogu i značaj dizajnera interijeravišestruku korist projekta interijeraRaduje nas ta činjenica. Naš posao je da omogućimo i pomognemo klijentima planiranje uređenjenja doma, pretvaranje golih zidova u intimu njihovog doma.

Puno je lakše ( i u krajnjem slučaju financijski isplativije) raditi promjene u 3D prikazu stana, negu u stvarnosti.

Uočavanjem prednosti i mana pojedinih idejnih rješenja, te odabirom najpovoljnijeg uređenja interijera, u skladu sa navikama, željama i potrebama svih korisnika prostora, pretvaramo proces uređenja doma u ugodno druženje.

Na ovom primjeru uređenja kuhinje, vidljivo je koliko odabir slike mijenja cjelokupan dojam i stil same kuhinje.

Prilikom uređenja doma, isto tako je važno odabrati boje i stil namještaja koji se rjeđe mijenjaju. Na primjer, kuhinju je bolje odabrati u neutralnim tonovima, a detalje, odnosno stvari koje možete lakše promijeniti odberite u življim bojama, ili sa dinamčnim uzorkom, ili sa upečatljivom slikom…

Svi poželimo promjenu. Tada je zgodno da, poput prikaza na ovoj kuhinji, unesete promjenu u interijer – od „pogleda na grad“ ili „ prirodu“.

Lakše i financijski pristupačnije nego mijenajti cijelu kuhinju jer ste odbrali boju koja je baš tad bila u trendu ili Vam se sviđa, ali je naporna za svakodnevni život, i to na velikoj površini.

Slična je stvar i sa uređenjem dnevnog boravka – promjene unosite odabirom i promjenom jastučića, stolnjaka, vaze i sl.

Više o našim projektima interijera, uređenju i opremanju interijera po sistemu ključ u ruke možete vidjeti  na našim ostalim stranicama:

www.dizajn-interijera.com.hr

www.panel-paket-zavjese.com

www.uredjenje-opremanje.com

www.interior-design-croatia.com