Opremanje ugostiteljskih objekata
12/05/2011
dizajneri_interijeraa
Prepustite uređenje doma dizajneru interijera
17/05/2011
Prikaži sve

Novo! Lopta za sjedenje

vreca_lopta_velika

Već ste dobro upoznati kako DUT ima najbolju i najveću ponudu vreća za sjedenje, izrađenih po vašim željama i zahtjevima. Za svaki dizajn interijera može se pronaći vreća koja će se savršeno uklopiti u Vaš prostor.

Također, navikli ste da DUT uvijek nudi nešto novo i drugačije. Predstavljamo Vam vreću za sjedenje u obliku lopte, namijenjenu  najmlađima. Ukoliko vaše dijete uskoro ima rođendan ili ga jednostavno želite iznenaditi, ova lopta ispunit će sva vaša, ali i njegova iščekivanja. To vam je kao da ste im kupili najveću loptu ikad.

Osim što je funkcionalna, vreća je pogodna i za maštovitu dječju igru. Pouzdana je jer se ne mogu ozlijediti. Naime, izrađena je od eko kože i punjena granulama stiropora, tako da ujedno omogućava sigurnost i udobnost. Dut vam nudi specijalnu mogućnost šivanja vreća za sjedenje po mjeri , u boji i materijalu po želji, kako bi se uklopila u vaš dom, bilo da se radilo o dječjoj sobi ili kutku u dnevnom boravku namijenjen djeci. A velika je prednost što se bez problema može premještati iz prostorije u prostoriju.

Također, ne zaboravite i na ostale vreće za sjedenje iz bogate Dutove ponude, prilagođenih svim ukusima i stilovima uređenja interijera.