PROJEKTIRANJE INTERIJERA – 3D vizualizacija
25/05/2016
UREĐENJE UGOSTITELJSKIH OBJEKATA
28/02/2017
Prikaži sve

Projekt interijera ugostiteljskog lokala

dizajn interijera lokala

projektiranje interijera ugostiteljskog lokala

 

Danas je  projektiranje ugostiteljskog lokala od strane dizajnera interijera, odnosno arhitekta postalo skoro obavezno. Vlasnici lokala se najčešće susretnu sa istom nedoumicom – samostalno uređenje lokala ili prepustiti vodsvo stučnoj osobi.

Kad se sagledaju sve činjenice i uzme u obzir iskustvo dizajnera interijera, te praktična rješenja, dizajnerski oblikovan interiejr u konačnici donosi veću dobit i zadovoljnijeg gosta.

U čemu je tajna, zašto je je to tako. Stvara je jednostavna – dizajner interijera se svakodnevno susreće sa različitim izazovima u interijeru i naučio ih je sagledavati i rješavati. Iz tog razloga je u mogućnosti uvidjeti prednosti i mane negog prostora, te izvući maksimum iz zadanih uvjeta, usklađujući ih sa ciljanim gostima i njihovim potrebama. Uvijek su naravno i bitna financijska sredstav koja se namjeravaju utrošiti.

Projekt interijera – 3D vizualizacija omogućuje invastitoru da v”vidi” kako bi lokal mogao izgledati, te izbjegne eventualne pogreške.

Važno je jednostvano sve staviti u balans, tako da se dobije ugodan prostor za boravak, kojem će gosti rado vraćati, u kojem će se djelatnici dobro osjećati i efikasno obavljati svoje zadatke, te u na taj način dobivamo i zadovoljnog vlasnika.

 

Više o našim projektima interijera možete vidjeti na:

www.dizajn-interijera.com.hr

www.panel-paket-zavjese.com

www.uredjenje-opremanje.com