Paket zavjese – uređenje interijera

DIZAJN UREĐENJA INTERIJERA
UREĐENJE INTERIJERA DOMA U JAPANSKOM STILU
18/01/2016
PROJEKTIRANJE INTERIJERA – 3D vizualizacija
25/05/2016
Prikaži sve

Paket zavjese – uređenje interijera

paket zavjese, rimske zavjese, raff rolo zavjese, uređenje interijera, dizajn interijera, projektiranje interijera

paket zavjese, uređenje interijera

Pažljivim odabirom tkanina za paket zavjese (rimske zavjese ili raff rolo) dobit ćete upravo ono što Vam treba bilo da se radi o dnevnoj zaštiti od pogleda, zaštiti od sunca dakle odnosno funkcionalnoj ulozi zavjesa do estetske uloge i uklapa u interijer – moderan ili klasičan.

Kao našu prednost volimo istaknuti da se bavimo projektiranjem interijera, dizajnom interijera od prve skice, 3 D vizualizacije do opremanje namještajem i zavjesama po mjeri.

To nam omogućuje da uskladimo kompletno uređenje interijera, od zavjesa, navlaka za stolice, garniture, stolnjake, do ostalog namještaja proizvednog po mjeri. Na taj način ispričamo Vašu priču kako bi Vaš interijer zaista bio odraz Vas, kako bi postao Vaše utočište i mjesto za opuštanje i obnovu energije.

Isto tako, ako uređujete interijer poslovnog prostora, ugostiteljski objekt, apartman, hotel – ista je stvar – Vaš gost se treba osjećati što bolje („kao doma“) kako bi se rado ponovno vraćali.

Svjedoci smo kako sve više ugostiteljskih objekata zaista izgledaju poput lijepih i udobnih dnevnih boravaka, od garnitura za sjedenje, fotelja do zavjesa.

Konstano pratimo  trendove, posjećujemo vodeće svjetske sajmove, donosimo novitete i primjenjujemo ih u našim uređenjima interijera.