kuhinja_moderni_stil
MInimalizam – novo doba modernog stila
10/05/2011
vreca_lopta_velika
Novo! Lopta za sjedenje
12/05/2011
Prikaži sve

Opremanje ugostiteljskih objekata

U turističkoj zemlji kao što je Hrvatska, važno je kako izgleda svako mjesto – pogotovo ugostiteljski objekti na Jadranu i većim gradovima koji su zanimljivi turistima. Svi žele predstojeću turističku sezonu iskoristiti na najbolji mogući način. No i bez turističke sezone, važno je dobro poslovati.

Često gledate kako jedan ugostiteljski objekt ima promet po nekoliko puta veći od drugog i pitate se zašto? Danas nije bitna samo kvaliteta kave ili usluge koje nudite već i prostor u kojem boravite. Nakon posla i očekivanja godišnjeg odmora, građani se želi priuštiti samo najbolje.

Cijena kave u većini ugostiteljskih objekata je slična ili gotovo ista, stoga se ugostitelji koji žele biti uspješni moraju prilagođavati željama klijenata i urediti svoj prostor na primjeren način. Svaki prostor treba imati „dušu“ kako bi se gosti vratili. Udobnost i funkcionalnost su na prvom mjestu, ali žensko oko zamijetit će i svaki drugi detalj, od stolnjaka do uzorka materijala.

Zadovoljni osmijesi i vraćanje gostiju bitne su komponente svakom pravom ugostitelju. Postanite i vi jedan od njih. Dutovi stručnjaci stoje vam na raspolaganju. Potražite savjet ili kompletno uređenje i opremanje prepustite stručnim rukama naših dizajnera koji će vaš ugostiteljski objekt učiniti „rajem na zemlji“.

U Dutovoj referenci nalaze se zadovoljni klijenti koji su uspješno poboljšali svoje poslovanje. Promjena dizajna interijera i prilagođavanje očekivanjima zahtjevnih klijenta je naša specijalnost: od idejnog projekta do uspješnog završetka istog. Izrada namještaja po mjeri, zavjese, tapete, različita ponuda dekorativnih tkanina samo su dio bogate Dutove ponude.

Pođite s Dutom u nove i uspješne promjene vašeg poslovanja. Svaki novi objekt je novi izazov za nas. Ne radimo kopije, već vas činimo jedinstvenima.