Sve o ljubičastoj boji
13/04/2011
Salone internazionale del Mobile
20/04/2011
Prikaži sve

The art of living with Vesna Bilman

Instruktorica plesa Vesna Bilman, slobodno vrijeme provodi izrađujući ukrasne kutije za nakit.

Izložba ukrasnih kutija

Pronaći prigodan poklon za prijateljicu oduvijek je bila i ostala stvar koja nas muči po nekoliko dana. Posjetite li DUT ovih dana pronaći ćete savršen poklon.

Osim kao savršen poklon kutije su dobro došle u svakom domu… ukrasne kutije dobro će se uklopiti u svaki dizajn. Prostora za kozmetiku, sitnice koje viđamo po domu od danas možete imati dovoljno. Kutije su pogodne za spremanje stvari plus daju novi izgled prostor u kojem se nalaze.

Kutije su djelo poznate instruktorice plesa Vesne Bilman. Izrađene su od drveta, dok je poklopac kutije ukrašen različitim aplikacijama. Pri ukrašavanju je koristila perlice, šljokice i ostale zanimljive ukrase. Vesna Bilman. Nekadašnja viceprvakinja Hrvatske u 10 plesova (5 latinskoameričkih i 5 standardnih) svoje je plesno iskustvo temeljila na svakodnevnim treninzima s vrhunskim trenerima i sudjelovanjem na brojnim hrvatskim i međunarodnim turnirima što je rezultiralo kvalitetnim plesnim umijećem.

A kao što vidite, osim u plesnoj umjetnosti Vesna je svoju kreativnost pokazala pri izradi kutijica.

Izložbu radova možete pogledati u DUT-u, svakim radnim danom od 08:00  do 20:00 h

U društvu prijateljica ili sami posjetite DUT i provedite dan drugačije. Osim kutijica kod nas vas uvijek očekuje raznovrsna ponuda. Dobro nam došli!