Ležaljke, terasa, vrt, ljeto…
17/06/2011
Lampe i rasvjeta u interijerima – Dut interijeri
21/06/2011
Prikaži sve

Kreveti i posteljina

O važnosti sna nema potrebe uopće govoriti jer svi znamo kakvi smo nenaspavani. Tijekom sna skupljamo energiju za naprijed, za novi radni dan, za nove pobjede ili poraze. I iako nakon napornog dana, možemo zaspati bilo gdje da nas polegnu malo se što može mjeriti s udobnim krevetom.

Velik izbor gotovih kreveta pruža mogućnost da svako tijelo sebi nađe potrebnu udobnost. Ali je sve više i onih koji se odlučuju za krevet po mjeri. Sami određuju dimenzije kreveta, ali i njegovu funkcionalnost. Često se krevet u stanovima  koristi kao veliki plus dodatnog prostora za slaganje određenih stvari.

Postavljajući opruge za dizanje ili ladice u krevetu dajemo si novi prostor, koji nam je uvijek tako potreban. Uz okvir kreveta bitne se i podnice za krevet. I podnice se baš kao i okvir raspoložive u više modela, standardnih i vanstandardnih dimenzija – drvene ili metalne. Cijene im se kreću od 200 pa do nekoliko tisuća kuna. No to ne znači da su najskuplje i najpogodnije za vaše tijelo. Pojedine funkcije skupljih podnica nisu vam čak ni potrebne. Ugodan okvir i podnica čine poželjan krevet. Okvir može biti proizveden u raznim bojama, oblicima i dimenzijama. Boje korpusa također mogu biti po vašoj želji. Osim ponuđenih gotovih elemenata postoji mogućnost izrade pojedinih dijelova namještaja po mjeri. Uz okvir kreveta za idealnu spavaću sobu potrebni su vam i noćni ormarići.

Kako bi krevet bio kompletan bitni su i prekrivači, deke i posteljina kao šećer na kraju. Različiti dezeni i boje  unose velike promjene u sobu. Nakon svake promjene posteljine, vaša soba zablista u novom ruhu. Velik izbor posteljine možete pronaći u našoj trgovini – jer DUT uvijek u korak s vremenom i nudi samo najmodernije i najkvalitetnije prilikom uređenja doma. Kvaliteta posteljine jedan je od najbitnijih faktora, a svakako je najbolja kombinacija kad je posteljina kvalitetna, ali i bojom prilagođena ostatku namještaja u sobi. Za taj dio pobrinuo se stručni tim Dut i njihova bogata ponuda, koja za svaki ukus nudi ponešto.

 

Za život po Vašoj mjeri

DUT interijeri