Laneni stolnjaci – posebna ponuda
17/06/2011
Ležaljke, terasa, vrt, ljeto…
17/06/2011
Prikaži sve

Zdenka Kovačiček – “Sama uređujem stan”

Zdenka Kovačiček je danas u svojoj najzrelijoj dobi sa 50 godina sjajne karijere iza sebe, još uvijek u samom vrhu hrvatske glazbene scene, veliki je uzor mladim generacijama, a pred njom su tek sada najveći projekti: kazališni i koncertni. „Ja sam žena za sva vremena“ samo je jedan od hitova koje žene rado pjevaju i sjete se prilikom teškog razdoblja u životu. „Rock je moje shvaćanje života, jazz je moja strast, a kazalište moja velika ljubav!“, opisala se Zdenka ukratko i otkrila strast prema svemu što radi, pa i uređenju doma.

Najpoznatija „žena za sva vremena“ hrvatske estrade prilikom uređenja doma preferira kombinaciju klasike i modernog jer, kako kaže, voli biti u tijeku s vremenom, a opet ujedno i čuvati neke lijepe komade namještaja ili staru lampu, koji tek u modernom okruženju dođu do izražaja.

Negdje u nama stoje slike iz španjolskih sapunica, prekrasna imanja i velike kuće – zvuči odlično, zar ne? Takva španjolska  Hacienda dom je iz snova ove naše umjetnice.  Inače voli tople boje, kao što su boje zemlje, terakota boje Afrike kada je u pitanju kuća u prirodi, a stan je uredila u sivo-bijelo-crnoj kombinaciji.

Kao najdraži dio u svom stanu, Zdenka je izdvojila šank sa crvenom lampicom, jer je podsjeća na jazz klubove širom svijeta u kojima je pjevala i još uvijek pjeva. „Sama uređujem stan, to me jako veseli pa čak volim kompletno promijeniti i stil interijera poslije par godina, koliko mi to dozvoljava financijska situacija, a do sada sam to učinila tri puta, kazala je za kraj razgovora Zdenka Kovačiček.

httpv://www.youtube.com/watch?v=hrGR141Ha3M