Nagradni kviz znanja
04/06/2014
UREĐENJE CAFFE BAR PLAHUTER PREMA PROJEKTU INTERIJERA
18/09/2014
Prikaži sve

BORIS MIRKOVIC – POVRATAK U CENTAR

Boris Mirković je nedavno kupio stan u samom centru Zagreba i tako se ponovno vratio gdje je praktički i odrastao.

Stan je orjentacije JZ-Z sa puno dnevnog svjetla .

Pri uređenju interijera koristio se eklektistčki pristup – kombinacija modernog stila sa par detalja poput  starinske  škrinje tirkizne boje.

U stanu prevladavaju sivo – bež i smeđi tonovi, sa već spomenutim tirkiznim detaljima što očitava Borisovu razdraganu narav i uvijek prisutnu zaigranost.

Borisov najdraži dio namještaja su police sa Hi-Fi-em.

Trosjed u dnevnoj sobi izrađen je od eko kože tamno smeđe boje kojaizgleda poput prave kože. Tu je i udobna fotelja koja jednostavno mami za opuštanje i uživanje u glazbi.

Zavjese su dale završni „touch“, te zaokružile cijelku priču uređenja interijera pretvorivši novouređeni stan u dom obitelji Mirković.

Zavjese koje smo postavili su tzv. blackoout – služe za zamračenje prostora od dnevnog svjetla, odlična su zaštita od sunca umjesto roleta. Ujedno estetski jako lijepo izgledaju budući da su rađene kao imitacija lanene tkanine.

Roloi su minimalistički i moderni, također sa funkcijom zamračenja i zaštire od sunca.

 

Boris je jedan od čestih kupaca u trgovini DUT za koju ima samo riječi hvale:

„Izuzetno sam zadovoljan prvenstveno pristupom djelatnika, atmosferom te širokom lepezom kompletnog asortimana za uređenje od praga do krova! Budući sam profesionalno surađivao mogu toplo preporučiti svima koji nisu sigurni što žele da će u DUT-u dobiti kompletnu uslugu uređenje doma na zavidnom nivou uz najpristupačniju cijenu.”