Idejni projekti- 3D vizualizacija
21/03/2011
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Vesna Bilman o interijerima
29/03/2011
Prikaži sve

Volimo „in“ namještaj i interijere

trendovi_2011_5

Nismo zagovornici svega modernoga i svakako vam savjetujemo da svoj dom ne uređujete kako bi bio „in“. Jer uvijek, iz godine u godinu, najbitnije je da dom bude funkcionalan i mjesto u kojem ćete se osjećati zadovoljno i ispunjeno. No neka trendi sitnica i ispunjavanje minimalne kvote trendi stvari u domu dobro dođe – pogotovo ako se odlučujete za preuređenje doma ili tek uređujete dom.

Kao i uvijek, svaka godina nosi i blago nameče svoje trendove, tako da svake godine uživamo u novim stvarima. Što god radili ili kupovali neka budu čiste i jednostavne linije, bez previše kompliciranja. I dok smo prošlih godina izbjegavali masivne velike ormare, ove godine oni se polako vraćaju na scenu, ali u čistim linijama. Zahvaljujući njihovoj veličini i prostranosti nećete se morati misliti gdje što posložiti.

Minimalistički stilovi polako se nadopunjavaju detaljima kako bi se prostor ipak popunio. Bijela je uvijek poželjna u domu no budite slobodni kombinirati je s plavom, ljubičastom, crnom, crvenom…. Želite li pratiti trendove 2011. u domu definitivno trebate imati nešto brončano, zavjesa ili prekrivač nije bitno. Zadnjih godina naveliko se promiče ekologija i zaštita prirode, stoga je zelena još uvijek „in“. Pomoću biljaka ozelenite vaš dom.

Ljubitelji velikih kupaonica, od ove godine dolaze na svoje jer su upravo velike i luksuzne kupaonice „in“. Istina, malo je onih koji ne vole velike kupaonice bez obzira na godinu u kojoj živjeli. Prostranost, velika kada je nešto s čime se možemo zamisliti kroz cijeli život.

Budite svoji i uvijek ćete biti in. Za više savjeta posjetite nas u DUT-u i pronađite nešto za svoj dom.