Maja Blagdan – Obožavam shabby chic stil uređenja
24/05/2011
Uskladite dizajn s pravilima prirode – Stapatyaveda
25/05/2011
Prikaži sve

Dekorativne tkanine i dizajn interijera

Svaki interijer ima svoju posebnost i razlikuje se po mnogo čemu od ostalih. Veliku promjenu čine tkanine koje su prisutne u gotovo u svim prostorijama.

Dekorativne tkanine su neizbježne pri  dizajniranju svakog interijera. Kupujte li namještaj  prvo na što ćete obratiti pozornost jest uzorak dekorativne tkanine, kakva je kvaliteta materijala i hoće li se uklopiti u vaš prostor. Pri odabiru dekorativne tkanine je bitna i boja. Kako biste svojim nogama uštedili hoda, u Dutovoj ponudi možete naći sve na jednom mjestu:  nudimo sve popularnije prirodne, pamučne materijale renomiranih španjolskih i talijanskih tvrtki koje se bave proizvodnjom tkanina, te najveći izbor materijala za zavjese od lana, pamuka, svile, te isto tako raznih sintetičkih materijala (raznih organdija ili imitacije lanenih tkanina) koji su jednostavni za održavanje.

Zavjese i dekori

U Dutovoj ponudi su i tkanine rađene u verziji dekora i zavjesa – s istim uzorkom, stoga su idealne za kombiniranje. Odlučite li se za kompletno uređenje interijera u Dutu možete uskladiti  cjelokupan prostor, od sjedeće garniture do nadstoljnjaka, jastuka i ostalih sitnih (ali bitnih) detalja kako bi priča imala svoj početak i kraj. Usklađivanjem dekorativnih tkanina na sjedećoj garnituri i stolicama na koje možete sašiti navlake u istom dezenu, povezat ćete dnevni boravak i blagovaonicu. U sve to odlično će se uklopiti i zavjese.  Pri odabiru najboljeg, na raspolaganju vam stoji naš tim dizajnera koje će preporučiti uvijek najbolje za vas.

Za ljubitelje prirodnih materijala Dut nudi dekorativne tkanine koje su po sastavu 100% pamuk. Primijetite li dotrajalost stolica ili kutne garniture, kupnja novih nije jedino rješenje.

Dekorativne tkanine za tapeciranje

U bogatom izboru dekorativnih tkanina za tapeciranje, uvjereni smo kako ćete pronaći ponešto za sebe. Poradi izdržljivosti, preporučujemo dekorativne tkanine koje u svom sastavu imaju bar nešto sintetičkog vlakna jer im upravo ta sintetika daje dugotrajnost.

Eko kože i prirodne kože

Za one sklone praktičnom održavanju, nudimo veliki izbor eko koža i prirodnih koža.

Prilikom odabira dekorativnih tkanina važno je ono što vam se sviđa i hoće li se uklopiti u vaš prostor. Kad birate, birajte uvijek najbolje – birajte Dut.