the-art-of-living-tiffany2
The Art of Living with Tiffany
03/02/2011
the-art-of-living-isabella-2
The Art of Living with Isabella Mauro
03/02/2011
Prikaži sve

The Art of Living with Ana Grozdanić

the-art-of-living-igiana-2

U našem izložbeno prodajnom salonu mogli ste razgledati izložbu akvarela mlade autorice Ane Grozdanić. Izložba je bila otvorena sve do 11.10.2010.

Ana Grozdanić rođena je 07.05.1982 u Zagrebu. Nakon završene srednje tekstilne škole upisuje Testilno-tehnološki fakultet smjer Modni dizajn gdje razvija svoj likovni izričaj rezultirajući širokim spektrom tehnika koje koristi prilikom izrade svojih radova. Osim specifičnog modnog crteža i kostimografije, razvija se i ljubav prema fantasy likovima, naročito vilama i vilenjacima, što je i pokazala odabirući kao temu svog diplomskog rada “Bajkovitost u kreiranju tekstila i odjeće“.

Prvu samostalnu izložbu imala je u prostorijama Kgz-a, nakon čega je radila ilustracije za knjigu Blanke Pašagić “Tri dana u kraljevstvu začaranog princa“. Između ostalog tu su i nagrade, osvojeno prvo mjesto na državnom natječaju “Dani odjeće” za najbolju kolekciju i treče mjesto u kategoriji modne ilustracije, kao i osvojeno prvo mjesto za izradu najmaštovitijeg fašnika na natječaju Jutarnjeg lista.

Ana se još u slobodno vrijeme bavi crtanjem pomoću grafickog tableta, izradi plakata za razne seminare i printova na majice.

Ana Grozdanić