Akcija u listopadu 2012.
03/02/2011
blanco
Blanco sudoperi, pipe, sustavi za odvajanje otpada
03/02/2011
Prikaži sve

Tapete – zašto da, zašto ne?!

tapeta-2

Puno puta ste zastali pred nekom otkačenom tapetom sa neodoljivim uzorkom koji bi Vam se baš dobro uklopio u interijer… Kupiti ili ne?

Zašto da?
Danas, kada se susrećemo s različitim stilovima uređenja, bez obzira na trendove, svaki od njih može biti obogaćen upotrebom zidnih tapeta, koje će naglasiti pripadnost željenom stilu.
Zidovi više ne moraju biti dosadni – minimalistički bijeli ili u pastelnim bojama, jer su se tapete vratile u velikom stilu! Zanimljivi uzorci, kontrastne boje i dizajnerski potpis garantiraju novi sjaj prostorije, bez obzira da li je cijela prekrivena tapetama ili će upečatljiv motiv biti samo na jednom zidu.
Tapetama se može značajno poboljšati optika prostora. Struktura, boja, motiv ili uzorci, veličina uzoraka kao i smjer pruga daju značajne optičke efekte , koji prostoru daju ugodu ambijenta, ali je mogu i uništiti ukoliko nema brižljivog planiranja i odabira.

Zašto ne?
Ukoliko ste na Vi sa bojama, nemojte se upuštati u osmišljavanje. Može Vam se desiti da mali prostor učinite još manjim, da neosvjetljen prostor učinite još mračnijim…
Može se lako desiti da uzorak koji vam se svidi na prvi pogled ili na maloj površini, izgleda potpuno drugačije na velikoj površini.
U tom slučaju bolje je zatražiti pomoć stručnjaka.

Našu ponudu tapeta nadopunili smo najnovijom Marburg kolekcijom! U kolekciji možete pronaći tapete koje prate najsuvremenije trendove u svijetu interijera.

Posjetite nas i uživajte u čaroliji boje i dizajna!