Ormar – više od mjesta za odlaganje

namjestaj_po_mjeri_1
Namještaj po mjeri
13/02/2011
radna-soba-4
Radna soba – potreba ili luksuz?
09/03/2011
Prikaži sve

Ormar – više od mjesta za odlaganje

ormar-4

Prilikom uređenja svog stana uvijek želimo samo najbolje. Pogotovo kad je riječ o namještaju koji se često ne mijenja. Uz kuhinju, i za ormar(e) možemo reći kako su dio stalnog namještaja, stoga je bitno najbolje.

No odakle početi prilikom traženja ormara? Svjesni smo koliko nam je iskorištenost prostora bitna, zato tražite ormare koji će se uklopiti u vaš prostor i zadovoljiti vaše potrebe.  Spavaće i dječje sobe su mjesta na kojima smo naviknuti postavljati ormare kako bi nam odjeća bila na dohvat ruke. Ormar bi trebao imati dovoljno polica za slaganje robe, ali i dovoljno mjesta za odlaganje jakni i težih odjevnih predmeta. Teško je svu odjeću složiti u ormar i vjerujte niste jedini koji nakon svake promjene godišnjih doba mijenja i odjeću u ormaru.

To je odlična prilika i za „čišćenje“ ormara kako bi se našlo mjesta za važnije stvari. Odjeću koju niste oblačili godina vjerojatno nećete više ni obući, pa zašto onda stoji u ormaru?

Osim spavaćih soba, ukoliko imate dovoljno prostora ormar može biti postavljen i na hodniku. Tu možete odložiti zimske kapute i jakne kako bi vam ostalo više prostora u sobi. Ako imate dovoljno prostora ovaj ormar svakako preporučujemo.

Ormari u dječjim sobama su nešto manjih dimenzija od klasičnih ormara. Dok su djeca manja uvijek je potrebno više polica za odlaganje i slaganje stvari nego li prostora za vješanje. Današnja ponuda dječji ormara je raznovrsna i lako je pronaći ormar koji će se uklopiti dizajnom i funkcionalnošću.

Sretnici koji imaju ugradbene ormare znaju kolika je važnost tih ormara. Prostrani su i dovoljno veliki da u njih stane sve, a uza sve savršeno se uklapaju u prostor. Klizna vrata mogu biti od različitih materijala koji se uklapaju u postojeći dizajn: drvo, staklo, ogledalo ili kombinacija. S ugradbenim ormarima različite su mogućnosti, a koja je mogućnost najbolja za potrebe vaše obitelji rado ćemo vam odgovoriti na jednom od naših tjednih savjetovanja. Dobro došli u DUT!

Uz našu stručnu pomoć vaš ormar neće biti samo mjesto za odlaganje stvari. Može biti funkcionalan i moderan – sve u jednom.