fotelja_zavjese_peonia
Usluge šivanja zavjesa po mjeri, izmjere i montaže
13/02/2011
ormar-4
Ormar – više od mjesta za odlaganje
21/02/2011
Prikaži sve

Namještaj po mjeri

namjestaj_po_mjeri_1

Pokušajte se sjetiti koliko ste puta zastali pred nekim komadom namještaja i poželjeli ga imati, no dimenzije Vam nisu baš odgovarale?!

Možda  je namještaj i odgovorao po mjeri, ali se boja nije najbolje uklopila u Vaš interijer, pa ste pomislili da bi baš bilo dobro kada bi se mogao napraviti namještaj po mjeri.

Vać je godinama iza nas teza da kuhinja npr. mora biti  samo funkcionalna jer je ionako smještana u neki skriveni prostor. Danas sve više interijere uređujemo na način da se prostor otvara i objedinjuje u jedinstvenu cjelinu. Tako je i već spomenuta kuhinja postala dio prostora u kojem se svakodnevno kreću kako ukućani, tako i njihovi gosti. Stoga je bitno da taj prostor zadovoljava i funkcionalnost i estetiku.  Takve kuhinje, komode, ormari… uglavnom su izrađeni po mjeri. Sve više je primjera gdje kupac želi da mu se komad namještaja iz dnevne sobe slaže sa već postojećom kuhinjom, blagovaonskim stolom ili sl. Takvi problemi se sada relativno lako rješavaju. Sve  što trebate je izmjeriti prostor u kojeg želite postaviti određeni komad namještaja i izreći nam svoje želje vezane uz isti, sve ostalo je naša briga. Izradit ćemo 3D prikaz i izraditi namještaj po mjeri. Ukoliko želite, naši stručnjaci koji se bave projektiranjem, mogu doći do Vas kako bi skupa našli najbolje rješenje- gdje, kako i kakav namještaj postaviti. Hoćete li odabrati moderne materijale kao što su mediapan, staklo, razne vrste iverala,plastike ili ćete se odlučiti za tradicionalno drvo, željezo, kamen… Hoće li kutna koju ćete izraditi po mjeri biti ljubičaste, crne ili bijele boje? Hoće li biti izrađena u koži ili nekoj tkanini? Odluka je na Vama!

Izrazite svoje želje, a mi smo tu da ih ispunimo!