UREĐENJE DOMA ZA MLADOG MUŠKARCA

UREĐENJE DOMA – projekt interijera doma
02/09/2015
PAKET ZAVJESE SA DEKOROM ZA UREĐENJE DOMA
05/01/2016
Prikaži sve

UREĐENJE DOMA ZA MLADOG MUŠKARCA

Projekt interijera za uređenje doma za mladog zaposlenog muškarca odlikuje se jednostavnošću, čistim, ravnim  linijama i modernim namještajem.

Komunikacija sa investitorom je bila izuzetno dobra i jasna – urediti stan da bude funkcionalan za potrebe samca, uz laku prilagodbu uređenja doma za stan za dvoje.

Kuhinja je dizajnirana u bež tonu, sa odgovrajućim keramičkim pločicama na zidu i podu u nekoliko nijansi bež boje. Tu smo se vodili uređenjem ton na ton.

Budući da su kuhinja i dnevni boravak povezani,  odabreno je rješenje uređenja sa hladnijom nijansom bež boje koja se slaže sivim dekorativnim kamenom na zidu dnevnog boravka.

Kod uređenja dnevnog boravka prevladavaju bijela, ljubičasta i crna boja.

U kupaoni također imamo malo ljubičaste, dok su u spavaćoj boji neutralne nijanse bež boje.

Pri uređenju doma, odnosno odabira boja dobro je da namještaj bude u mirnijim i neutralnijim tonovoma. Na taj način možemo češće i jednostvanije unijeti promjene u uređenje. Nekad će to biti zavjese, nekad tepih, u spavaćoj sobi posteljina različite boje i slično.

Bojama jako utječemo na uređenje doma, a kad sebi ostavimo mogućnost odabira i promjena, bilo da je vezano na godišnje doba ili naše raspoloženje,bolje se osjećamo:)

Više o našim projektima interijera, uređenju i opremanju interijera po sistemu ključ u ruke možete vidjeti  na našim ostalim stranicama:

www.dizajn-interijera.com.hr

www.panel-paket-zavjese.com

www.uredjenje-opremanje.com

www.interior-design-croatia.com