Vesna Bilman o interijerima
29/03/2011
Uskrsne dekoracije – kuhinjski tekstil
12/04/2011
Prikaži sve

Neda Parmać: Moj stan treba krasiti samo voljena osoba

Razigranost i veselje Nede Parmać odražava se i u njezinom uređenju životnog prostora.

Uvijek vesela i razigrana, lijepa Neda je osoba bez koje ne možete zamisliti našu poznatu grupu Feminem. Gdje god da se pojavi širu pozitivnu energiju i vraća ljudima osmijeh na lice. Stoga smo pokušali saznati kakav je njen dom iz snova i što je usrećuje u njena četiri zida.

I dok se većina danas zanosi modernim stilom uređenja, Neda je vjerna ljepoti klasičnih stilova jer kako kaže, voli šarm koji nose klasične dekoracije.  Profinjenost, elegancija i ljepota koji krase klasični stil uvrštavaju je među vječne stilove.

Budući da svatko od nas ima neke ideje kako bi željeli da izgleda naš stan, nismo mogli odoljeti da isto ne upitamo i našu Nedu. No njeno pitanje samo nam je potvrdilo kako je bez obzira na sve uspjehe u životu i dalje ostala jako skromna: „Moj stan treba krasiti samo voljena osoba 😉 Ne robujem materijalnim stvarima. Trenutno živim u stanu koji je po mojoj mjeri.  Galerija, dolje veliki ormar, gore krevet i ogledala po cijeloj sobi tako da izgleda kao manja dvorana za ples.“
Pri uređenju stana najveću pomoć dobila je od sestre jer kako kaže nema takve ambicije i uopće se ne opterećuje tim stvarima.“ Ne primjećujem stvari koje druge žene primjećuju, jednostavno mi fali taj dio da razgledavam sve,“ kazala je Neda.

U spavaćoj sobi prevladavaju tirkizna i roza boja, dok je u dnevnoj sobi kombinirala bež, smeđu i crvenu što nas ne iznenađuje jer crvena boja stoji za ljubav, strast i radost. Uglavnom pastelne boje prevladavaju po cijelom stanu. Dnevna soba je smiruje, to je njena kreativna oaza, ali i oaza mira. To je ujedno je i najdraža Nedina prostorija u kojoj spava, pleše, sklada ….