Interijer u bojama jeseni
31/10/2013
Nagradni kviz znanja
04/06/2014
Prikaži sve

DIGITAL PRINT NA ROLO I PANEL ZAVJESE

Sudjelovali smo je u Valenciji u Španjolskoj na B2B sastancima sa vodećim tvrtkama španjolskih proizvođača tkanina za tapeciranje, zavjesa i dekorativnih tkanina. Organizator je španjolski ATEVAL, udruženje proizvođača tekstilne industrije, a okupljanje je osmišljeno kao susret proizvođača s kupcima iz gotovo cijelog svijeta.
Zanimljivost ovog druženja je što se na jednom mjestu, osim uvida u nove trendove, mogla usporediti trenutna ponuda svih španjolskih proizvođača, mogućnost odabira i usporedbe kvalitete i cijena proizvoda, rokova ispruka i slično.

Svojom posjetom DUT interijeri dokazuju svoju ozbiljnosti i želju da budu u tokovima svjetskih trendova uređenja i opremanja interijera koje odmah nalaze primjenu pri projektiranja interijera.

Posebno bi istaknuli digitalni print na rolo i panel zavjese koji svakom prostoru daje dodatnu dinamiku, a vrlo skoro ćemo ih imati u ponudi. Izbor digitalnog printa je velik, primjenjiv u mnogim interijerima, od dnevnih soba, dječjih motiva, ureda, poslovnih prostora…
Donosimo nekoliko primjera upotrebe rolo i panel zavjesa sa digitalnim printom.