Besplatno savjetovanje o uređenju interijera
09/03/2011
Shabby chic – stil za dom ili naslovnicu
09/03/2011
Prikaži sve

Smjestite se udobno u novu sjedeću garnituru

Garniture za sjedenje u novije vrijeme poprimaju različite oblike i dimenzije, presvučene su maštovitim materijalima. Maštovitost, moderan dizajn i kvaliteta se oslikavaju i u našim garniturama za sjedenje

Pitam vas, ima li boljeg osjećaja od onog kada onako umorni mir potražite u dnevnom boravku? Nema tog kreveta koji može zamijeniti taj osjećaj.   I znam mnogo prijatelja koji prakticiraju odmor i izležavanje u dnevnom boravku. Osim toga, koliko se kava ispije i filmova pogleda s jednog trosjeda teško da itko može izračunati.

Sve su to samo razlozi koji potvrđuju kako je jako bitno imati udobnu i funkcionalnu sjedeću garnituru. Ovisno o vašim željama, ali i mogućnostima unutar prostora uvijek možete birati između trosjeda i dvosjeda ili kutne garniture.

Kutna sjedeća garnitura je prigodna za obitelji s više članova jer svatko može naći svoje mjesto  i zajedno uživati u razgovorima ili jednostavno se izležavati. Vrlo su korisni i za spavanje. Većina njih se razvlači  i dobijete gotovo tri nova mjesta za spavanje.  Inače, sjedeće garniture se mogu razvlačiti u udoban krevet. Ponekad jesu nešto skuplje, ali su zato vrijedne svake kune.

Već ste vjerujem navikli, da DUT ispunjava sve vaše želje i zahtjeve, pa to nismo mijenjali ni ovaj put. Koliko vam se puta dogodilo da ste negdje nekad vidjeli sjedeću garnituru i poželjeli  baš takvu? Obišli ste sva mjesta za koja ste pretpostavljali da bi ju možda našli, no bezuspješno?! Dovoljno je da sliku ili nacrt donesete u DUT i kažete: „Želim baš takvu!“ I vaša želja bit će naša zapovijed. Sami odabirete materijal, boju i veličinu.

Ako nemate slike, bit će dovoljna i ideja. Ukoliko ste neodlučni, naš stručni tim će, u razgovoru s vama, otkriti  vaše potrebe i želje.

I još jednom ukratko da ponovimo dvije važne prednosti garnitura rađenih po mjeri:

a)     materijal za sjedeću garnituru sami birate

b)     veličinu točno prilagođavate prostoru

Nudimo Vam i mogućnost kombiniranja trosjeda, dvosjeda, fotelja, taburea ili kutnih garnitura.  DUT sjedeće garniture su funkcionalne, udobne i moderne – rađene upravo za vas.  Posjetite nas i sami se uvjerite u istinitost naših riječi.