radna-soba-4
Radna soba – potreba ili luksuz?
09/03/2011
idejni_projekt_2
Besplatno savjetovanje o uređenju interijera
09/03/2011
Prikaži sve

Boris Mirković: Toplo preporučujem DUT

boris_mirkovic

Boris Mirković poznat je po svojoj šarmantnosti i simpatičnosti. Ovaj tjedan naš poznati glumac i voditelj otkrio nam je ponešto više o svom stilu uređenja i sitnicama koje ispunjavaju njegov dom.

Saznali smo da voli moderan stil i minimalističko uređen stan, ali s naglaskom kako su mu  dragi klasični detalji poput „starinskog“ stola, komode ili starih radija.

U raznovrsnoj paleti boja, nema boje koju bi posebno izdvojio. Tako u Borisovom stanu prevladava više boja: dnevni boravak i kuhinja su kombinacija drap, smeđe i bijele. Dok je, u svojoj najdražoj prostoriji u stanu spavaćoj sobi, kombinirao bordo, crnu i bijelu boju.

Prema Borisovom riječima spavaću sobu voli zbog topline koja se posebno ističe, a najdraži dio namještaja su mu police s Hi-Fi-em.

Većinu stvari u stanu Boris je sam birao i uređivao po vlastitom ukusu, dok je  u dizajniranju kuhinje potražio savjet od prijatelja, profesionalca u tom poslu.

Boris je jedan od čestih kupaca u trgovini DUT za koju ima samo riječi hvale:

„Izuzetno sam zadovoljan prvenstveno pristupom djelatnika, atmosferom te širokom lepezom kompletnog asortimana za uređenje od praga do krova! Budući sam profesionalno surađivao mogu toplo preporučiti svima koji nisu sigurni što žele da će u DUT-u dobiti kompletnu uslugu na zavidnom nivou uz najpristupačniju cijenu.”