Uređenje interijera ugostiteljskog objekta
26/04/2015
UREĐENJE DOMA – projekt interijera doma
02/09/2015
Prikaži sve

DIZAJN INTERIJERA ‘ONLINE’

Budući da dobivamo sve više upita za izradu projekta interijera, 3d vizualizacije,  iz raznih krajeva, odlučili smo ise i službeno uvrstiti u našu ponudu dizajn interijera ‘on line’, odnosno dizajn interijera putem emaila.

Iz iskustva znamo da radi što brže razmjene ideja i bolje komunikacije, ionako veći dio posla i u ‘klasičnom projektiranj’ odrađujemo mailom. Ovom uslugom omugućit ćemo mnogima, iz bilo kojih krajeva lijepe naše i svijeta , da zajednički odradimo i sudjelujemo u projektiranju njihovog interijera.

Potrebno je dostaviti tlocrt interijera i po mogućnosti nekoliko fotografija, nakon čega Vam šaljemo ponudu za izradu Vašeg dizajna interijera. izrada projekta započinje nakon zaprimljene uplate.

Ukoliko nemate tlocrt, uz našu pomoć, dostavit ćete nam potrebne mjere.

Potrebno je opisati projektni zadatak, odrediti stil uređenja,  opisati kakvo uređenje Vam se sviđa, koje boje volite, kome je namijenjen prostor… uostalom tu smo da Vas provedemo od početnih ideja do samog uređenja.

Ukoliko želite, možete staviti i okvirni iznos budžeta koji namjeravate potrošiti. Na taj način puno lakše dolazite do uređenja interijra koji će biti skrojen po Vašoj mjeri, usklađen estetski, funkcionalno i financijski.

Više o našim projektima interijera, uređenju i opremanju interijera po sistemu ključ u ruke možete vidjeti  na našim ostalim stranicama:

www.dizajn-interijera.com.hr

www.panel-paket-zavjese.com

www.uredjenje-opremanje.com

www.interior-design-croatia.com