Modularni namještaj od poliuretanske pjene
05/07/2012
Colonia i namještaj iz Duta
13/11/2012
Prikaži sve

Vreće za sjedenje – uredjenje doma i lokala

U svojoj raznovrsnoj ponudi, tvrtka DUT interijeri nudi i vreće za sjedenje, koji su pravi hit. Prije svega udobne, ali i moderno dizajnirane, vreće su pronašle put do srca velikog broja zadovoljnih kupaca te ih sve češće koriste za uređenje doma, kao i za uređenje ugostiteljskih lokala i poslovnih prostora za neformalno druženje.

Svi ih vole djeca, mladi i odrasli. Vreće su punjene granulama stiropora i udobne su, kako za sjedenje tako i za ležanje. U njima se možete opustiti dok gledate televizor, ali i uz ispijanje kave s društvom. Većina vreća za sjedenje je izrađena od eko-kože, ali po Vašem izboru tvrtka DUT interijeri ih može napraviti i od drugih materijala. Idealne su za dnevne i dječje sobe te za manje stanove, ali i za uređenje ugostiteljskih objekata.

VREĆA ZA SJEDENJE LOPTA

Vreće za sjedenje su pogodne i za dječju igru, a velika prednost je presvlaka, koja se lako pere ili pak eko koža, koju samo jednostavno obrišete. DUT interijeri vam nude mogućnost da sami odredite dimenzije, uzorak i boju vaše nove vreće za sjedenje ili da jednostavno odaberete neki od naših modela.

FUNKY FLO

Za sve ljubitelje funky stila, DUT interijeri nude istoimenu vreću za sjedenje. Dimenzija 70×80, visine 40 cm s naslonom za leđa, koji vam omogućuje još veću udobnost i opuštenost. Neobična je i zanimljiva. Ako volite eksperimentirati te uz malo novca raditi velike promjene, FUNKY FLO vreća za sjedenje odlično će se uklopiti u Vaš dom

SREĆKO

Želite li unijeti sreću u toplinu doma, pokušajte s vrećom SREĆKO! Još nikoga nije razočarao. Po potrebi služi i kao tabure te omogućuje više prostora za pozivanje prijatelja. Šarena, vesela i razigrana vreća – krojena je baš za djecu i pogodna za igru bez bojazni da će se ozlijediti.

FLORIAN

Vreća za sjedenje FLORIAN koji, kao i sve ostale vreće, može biti izrađena po Vašem izboru boja i dizajna. Promjera 50×85 ili 50×120 cm idealna je za najmlađe, koji će doživjeti novi svijet igre i ponosno ga pokazivati prijateljima.

BIG FLORIAN

Zahvaljujući džepu sa strane, vreća BIG FLORIAN dimenzija 80 x 120 ili 70 x 100 cm  osim za sjedenje i opuštanje, može poslužiti i za odlaganje novina i sličnih stvari. Nakon dugog i napornog dana nema ljepšeg osjećaja utonuti u ovu vreću za sjedenje i skupiti snagu za ispunjavanje svakodnevnih obveza. Osim svojim dizajnom i funkcionalnošću, vreće su prilagođene kupcima i cijenom te se vrlo povoljno mogu naručiti ili kupiti u DUT-u.

LAZY BAG

Vreća za sjedenje koja će Vas jednako oduševiti ako u nju sjednete ispred televizora, na terasi ili na plaži,  sami ili s partnerom. U Vašem interijeru ili eksterijeru, ovaj jastuk će Vam pomoći da se opustite i odmorite. Izrađuje se od eko kože , tkanine, kože ili specijalnih outdoor tkanina, koje imaju UV zaštitu i vodonepropusne su, tako da omogućuju Vašoj omiljenoj vreći za sjedenje da ostane vani, a da ne izbljedi i ne smoči se. Punjene su granulama stiropora, koje se u vreći razmjeste prema obliku Vašeg tijela, dajući Vam osjećaj ugodnosti i opuštenosti.

Sve vreće se mogu izraditi prema posebnim zahtjevima i dimenzijama kupaca, a posebna ponuda za tvrtke je izrada vreća s njihovim logotipom. Više informacija o svemu potražite u našem salonu u Vlaškoj 101.

više na www.dizajn-interijera.com.hr

Preuzeto sa: interijerNET.hr