UREĐENJE INTERIJERA DOMA – STAN U OBITELJSKOJ KUĆI
08/01/2016
paket zavjese, rimske zavjese, raff rolo zavjese, uređenje interijera, dizajn interijera, projektiranje interijera
Paket zavjese – uređenje interijera
10/02/2016
Prikaži sve

UREĐENJE INTERIJERA DOMA U JAPANSKOM STILU

DIZAJN UREĐENJA INTERIJERA

uredjenje interijera, projekt interijera uredjenja doma

 

Predstavljamo projekt interijera uređenja doma u japanskom stilu.

Stan površine 90m2  nalazi se u potkrovlju obiteljske kuće, pogled ima na sve četiri strane svijete tako da je izuzetno ugodno mjesto za život.

Dizajn interijera je rađen na način da je glavna ideja japanski stil, odnnosno štih uređenja doma, sa prilagodbama našem podneblju i suvremenom načinu života.

Osmislili smo i dizajnirali novoprojektirano stanje koje  omogućuje otvaranje  kompletnog prostora  i spajanje u jedinstveni interijer.

Isto tako, uz pomoć pregrada, rađenih od hrastovih letvica i tkanine, moguće je pregrađivanje i odjeljivanje pojedinih zona, poput spavaće sobe i kuhinje, ovisno o potrebama i željama vlasnika.

Na podu se nalazi hrastov parket tamno smeđe boje. Oko dimnjaka, čija pozicija je bila uvjetovana, smješten je vertikalni vodeni vrt, koji daje oazu zelenila i unosi život u interijer.

Kod uređenja kupaonice vodili smo računa o kosinama. Odbarane su pločice bež nijanse, u istom tonu, ali sa malo različitim detaljima i dizajnom, za pod i zidove, te dio za tuš kabinu.

Dimenzije pločica su isto tako primjerene interijeru u kojem se kupaona nalazi (pod 33x33cm, zidovi 18x36cm).

U sklopu dnevnog boravka smješten je radni kutak.

Kod uređenja ovog stana dio ormara  je smješten pod kosinama krova. Kombinirane su police, ladice i dijelovi za vješanje, ovisno o stajaćoj visini.

Na zidu kao i na fronti ormara za cipele predviđena je slika sa japanskim motivom.

U dijelu dnevnog boravka koji gleda prema zapadu, isped velikog francuskog prostora smješten je kutak za opuštanje i sjedenje na udobnim mekanim jastucima na kojima će se uživati gledajući zalazak sunca ili noću zvijeze….

Između kuhinje i dnevnog boravka nalazi se polica za vino koja ujedno povezuje ove dvije zone stana.

Iz kuhinje se izlazi na terasu na kojoj čovjek uopće nema osjećaj da se nalazi u velegradu usred buke i vreve.

Promjenama koje smo napravili kombinirajući  želje investitora sa pravilima struke i definicijom samog prostora dobio se lijep, ugodan i nadasve opuštajući interijer.

 

Više o našim projektima interijera, uređenju i opremanju interijera po sistemu ključ u ruke možete vidjeti  na našim ostalim stranicama:</p>

www.dizajn-interijera.com.hr

www.panel-paket-zavjese.com

www.uredjenje-opremanje.com

www.interior-design-croatia.com