Svatko želi vreću za sjedenje

afiramtionwall_4
AffirmationWall naljepnice
14/03/2011
haljinica_za_stolicu
Novo ruho starih stolica
14/03/2011
Prikaži sve

Svatko želi vreću za sjedenje

vreca_za_sjedenje_2

 

U svojoj raznovrsnoj ponudi DUT nudi i vreće za sjedenje koji su pravi hit. Prije svega udobne, ali i moderno dizajnirane vreće su pronašle put do srca velikog broja zadovoljnih kupaca te ih sve češće srećemo u mnogim domovima. Svi ih vole djeca, mladi i odrasli. Vreće su punjene granulama stiropora i udobne su, kako za sjedanje, tako i za ležanje. U njima se možete opustiti dok gledate televiziju, ali i uz ispijanje kave s prijateljicom.  Većina vreća za sjedenje izrađena je od eko-kože, ali po vašem izboru šivamo i od drugih materijala. Idealne su za dnevne i dječje sobe te za manje stanove.

Vreće za sjedenje su pogodne  za dječju igru, a velika prednost je presvlaka koja se lako pere ili pak eko kože koju samo jednostavno obrišete. DUT interijeri vam nudi mogućnost da sami odredite dimenzije, uzorak i boju vaše nove vreće za sjedenje. Ili da jednostavno samo odaberete neki od naših klasičnih modela.

Različiti stilovi zahtijevaju različite dizajne.


Funky

Za sve ljubitelje funky stila nudimo i istoimenu vreću za sjedenje. Dimenzija 70×80, visine 40 cm s naslonom za leđa koji vam omogućuje još veću udobnost i opuštenost. Neobična je i zanimljiva. Ako volite eksperimentirati te uz malo novca raditi velike promjene FUNKY vreća za sjedenje odlično će se uklopiti u Vaš dom.

 

Srećko

Želite li unijeti sreću u toplinu doma pokušajte s našom vrećom SREĆKO! Još nikoga nije razočarala. Po potrebi služi i kao tabure te vam daje više prostora za pozivanje prijatelja. Da sam dijete i da mogu birati, moj odabir svakako bi bio medo i cvijet. Šarena, vesela i razigrana vreća – krojena je baš za djecu i pogodna za igru bez bojaznosti da će se ozlijediti.

Još jedna vreća za sjedenje koja usrećuje djecu jest KORNY. Vreća za sjedenje u obliku kornjače, u raznovrsnim bojama i uzorcima, idealna je za igru, ali za odmaranje.


Florian

Tu i je vreća za sjedenje FLORIAN koji, kao i sve naše vreće, može biti urađen po vašem izboru boja i dizajna. Promjera 50×85 i 50×110 cm idealan je za najmlađe koji će doživjeti novi svijet igre i ponosno ga pokazivati prijateljima.


Big Florian

Zahvaljujući džepu sa strane vreća BIG FLORIAN osim za sjedenje i opuštanje, može poslužiti i za odlaganje novina i sličnih stvari. Nakon dugog i napornog dana nema ljepšeg osjećaja utonuti u ovu vreću za sjedenje i skupiti snagu za ispunjavanje svakodnevnih obveza. Osim svojim dizajnom i funkcionalnošću, vreće su prilagođene našim kupcima i cijenom te se vrlo povoljno mogu naručiti ili kupiti u DUT-u. No napominjemo, ako naručite vreću za sjedenje u boji i materijalu koji nije na Dut-ovom popisu osnovnih boja, tretirat će se kao da šivamo po narudžbi i cijena će biti nešto viša od uobičajene.