vreca_za_sjedenje_2
Svatko želi vreću za sjedenje
14/03/2011
krevet_palace_exclusive
Kakav madrac – takav san
14/03/2011
Prikaži sve

Novo ruho starih stolica

haljinica_za_stolicu

Bez obzira na želju da kupimo nove i zamijenimo stare dotrajale stolice, pogledom na financijsko stanje često moramo odustati od stvari koje su nam zapele za oko. Zato tražimo dok ne nađemo pravo rješenje za trenutne probleme! Drage dame, obustavite potragu jer DUT Vam nudi način  kako na jednostavan i još važnije, povoljan način promijeniti izgled starih stolica koje biste najradije poslali u prošlost.

Ovaj put posvetit ćemo se prekrasnim haljinicama za stolice koje će riješiti Vaš problem dotrajalih stolica. Postoji nekoliko stvari zašto su haljinice tako poželjne: stolica se prekriva u potpunosti odabirom prave boje uklopit će se u postojeći interijer lako se održavaju i jednostavno navlače vaše stolice u svakoj prilici izgledaju svečano te ćete s radošću zvati prijatelje na večere i što je najvažnije možete imati više vrsta haljinica i mijenjati po želji

Boja vaše haljinice ovisit će ponajprije o postojećim bojama u vašem domu. Za manje prostore uvijek se preporučuju svjetlije bolje, dok se u većim prostorima možete poigrati bojama. Ljubitelji vedrih boja uživat će u jednom ovakvom pothvatu: od crvenih preko ljubičastih – ukratko možete imati sve što želite.

I nitko nije reko da haljinice moraju biti iste boje – to zavisi o vašoj smjelosti i hrabrosti za drugačijim. Kombinacije su neograničene. Dizajn sami birate prema svom ukusu. Hoće li to biti jednobojni bez ukrasa ili svečaniji s ukrasnim mašnama svakako je vaš odabir, a ukoliko ste neodlučni i trebate pomoć naše stručno osoblje stoji Vam na raspolaganju. Uz nove haljinice, svakako preporučujemo i neki novi stolnjak koji će upotpuniti cijeli doživljaj potpuno nove blagovaonice. Usklađene boje i dizajn možete pronaći u DUT-u, a ukoliko imate pitanja stojimo Vam na raspolaganju i pomoći ćemo Vam u odabiru.