Dekorativni jastuci valjci
15/03/2011
Šivanje zavjesa po mjeri
15/03/2011
Prikaži sve

Prekrivač Pufko

Dekica sa rukavima već je odavno postala artikl koji je u našoj stalnoj ponudi- šivamo je u različitim materijalima i po mjeri

Iako nam sunce polako dolazi, još ne možemo reći da smo se oslobodili zime. Ali bez obzira o kojem se godišnjem dobu radilo, dok gledate televizor ili čitate knjigu prekrivač uvijek dobro dođe. Sjećate se onog osjećaja kada trebate ustati, ali bi prekrivač najradije ponijeli sa sobom? Ili koliko puta se dogodilo da ste se teško izvukli iz tople dekice i otišli u kuhinju po čaj ili kavu? Koliko puta ste istu tu dekicu povukli za sobom u želji da zadržite toplinu… Imamo rješenje!

U našem bogatom asortimanu od sada možete pronaći prekrivač Pufko. Inovativan i jedinstven, prekrivač je dizajniran upravo za one koji vole provoditi vrijeme ispred televizije, ispred računala, uz knjigu, ali se teško odvajaju od toplog prekrivača. Ljubitelji dekica napokon su došli na svoje. Pufko ima rukave, tako da u biti ovaj prekrivač obučete i ne odvajate se od njega. S njim nesmetano možete obavljati bilo kakve aktivnosti i zaboraviti na hladnoću, što znači da je uvijek uz vas.

Pufko prekrivač dostupan je u više boja (plava, plavo bijela- prugice, narančasta sa cvjetovima i narančasta – prugice). Posjetite DUT i riješite se hladnoće s prekrivačem Pufko!