kaptolska_klet
Novi izgled restorana Kaptolska Klet
14/03/2011
pufko
Prekrivač Pufko
15/03/2011
Prikaži sve

Dekorativni jastuci valjci

jastucic_bombon

Dekorativni jastučići tzv. valjci su višenamjenski jastuci i zbog toga su jako popularni. Šarmantni jastučići koji izgledaju poput bombona osvojit će vas na prvi pogled. Već je poznato kako su jastučići najbrži način promjene. No njihova funkcija nije samo da uljepšaju vaš dom, oni vam uz to pružaju i toliko traženu mekoću i udobnost. Možete ih kombinirati s drugim dekorativnim jastučićima pa sami složiti zanimljive kombinacije boja i oblika. Malo maštovitosti, puno jastučića i dobit ćete novu prostoriju.

DUT  nudi dekorativne jastuke u svim dimenzijama, prilagođenim vašim potrebama i zahtjevima. Osim veličine, možete birati i tkaninu u kojoj želite jastučiće. Idealno, zar ne?
Ukoliko se odlučite za manje jastučiće dobit ćete idealnu podlogu za vrat. Dok gledate televizor ili samo odmarate u svom dnevnom boravku, ovi jastučići bit će jako korisni. Veliki jastuci mogu poslužiti kao naslon za leđa.

Ne propustite idealne jastučiće po idealnoj cijeni od 89,00 kn. Ispunjavamo vaše želje i jastučiće radimo po vašim zahtjevima.