Zlatni rez i dizajn interijera
10/06/2011
Laneni stolnjaci – posebna ponuda
17/06/2011
Prikaži sve

Klizne pregradne stijene

Kako bismo najbolje moguće iskoristili prostor, dobili smo inovaciju koja je jako popularna – tzv. stijene odnosno klizna vrata. Gotovo da nema mjesta u domu/stanu gdje se ne bi mogla ukomponirati. Klizne stijene najčešće  viđamo na balkonu. Otvaraju prostor i dopuštaju ulaz svjetlosti. Za razliku od običnih prozora, obogaćuju cjelokupni prostor.

Inovativna su, a osim toga visoko kvalitetna klizna pregradna stijena omogućuje fleksibilnost i izdržljivost. Iako se klizne stijene najčešće upotrebljuju na balkonu, to nije jedini način kad ih koristiti. Često tijekom renoviranja stana, trebamo dodatne prostorije. U tom slučaju mogu poslužiti također stijene. Na tržištu postoji bogata ponuda i bitno je pronaći onu odgovarajuću, kako kvalitetom, tako i cijenom.

Uz fleksibilnost jedna od bitnih odlika kliznih stijena jest učinkovitost u rješavanju problema. Prostoru će dati novu dimenziju i izgled. Bez obzira želite li pod-podjele u stanu  ili u uredu, istovremene ćete dobiti veći broj soba ali povećati funkcionalnost prostora te ostaviti prostora za neke druge stvari.  Klizne pregradne stijene su danas jednostavno „must have“.  Staklena klizna vrata, klizne stijene s ispunama, ugradbeni ormari sve su to primjeri kako na drugačiji način iskoristiti današnje mogućnosti prilikom uređenja stana, ali i dobiti na prostoru – što je uvijek najbitnije. Svaki metar kvadratni jednako je bitan.

Klizna vrata sve su popularnija na ormarima, ali i u kupaonicama i drugim prostorijama. Stoga, zašto ne iskoristiti mogućnosti koje nude klizne pregradne stijene? Ako ste razmišljali kako vaš stan nije dobro iskorišten, te kako bi ste htjeli nešto drugačije stručni tim Dut stoji na raspolaganju. Zajedno ćemo napraviti idejni projekt i pronaći najbolje rješenje za vas i vaš dom.