Kućni ljubimci – izazov za uređenje interijera
28/01/2011
Darujte vašim stolicama novi izgled
03/02/2011
Prikaži sve

Izrada kuhinje po Vašoj mjeri

Za sladokusce i domaćice kuhinja je najvažnije mjesto u stanu/kući, gdje provede većinu vremena. Prema istraživanjima oko 40% našeg vremena provedemo upravo u kuhinji. Nakon takvog podatka ne trebamo naglašavati koliko je bitno da kuhinja bude funkcionalno mjesto na kojem ćete se osjećati udobno uživajući u poslu koji radite. Često su upravo kuhinje mjesto gdje okupljamo prijatelje na dugim večerama ili pripremamo zabavu.

Pronaći idealnu kuhinju koja će odgovarati mjerom, dizajnom, bojom i cijenom zna biti zamoran i mukotrpan posao. Stoga se većina odlučuje za izradu kuhinje po mjeri jer po vlastitom izboru biraju  željenu kuhinju i prilagođavaju je svom ukusu, prostoru te kućnom budžetu.

Moramo se složiti kako je kuhinja mjesto kojem, prilikom uređenja, morate posvetiti najviše pažnje. Jednom kad se napravi ostaje u domu dugi niz godina i zato je bitno da bude funkcionalna. Vrlo lako ćete pobojati zidove, promijeniti stolice, ali kuhinja će i dalje ostati ista. Iz tog razloga preporučuju se univerzalne boje koje su uvijek u trendu, ali taj dio prepuštamo vama i vašim željama.

Baš kao i boju, sami predložite stil koji odgovara vašem karakteru: moderno, rustikalno ili klasično?! Stručni tim u DUT-u će Vam, bez obzira na stil koji volite,  pomoći odabrati elegantnu i funkcionalnu kuhinju o kojoj pričati će sve vaše prijateljice, naglašavajući kako i one žele istu takvu. Kuhinja je dio osobnosti i osim kvalitete, treba biti privlačna i drugačija – prilagođena upravo vama i potrebama vaše obitelji.

Pri izboru kuhinje pazite na raspored elemenata kako poslije ne biste imali problema. Razmislite o vašim navikama: kakvu radnu ploču želite? Staklo ili pločice? Gdje i kako postaviti rasvjetu? Također, vodite računa o visini kuhinje kako bi u potpunosti bila prilagođena vlasnici odnosno osobi koja najviše vremena provodi u kuhinji. Iako postoje univerzalne dimenzije, ali ako je osoba iznimno visoka, donji elementi i sama radna ploča trebaju biti viši. Danas je toliko mogućnosti i ideja da često i sami ostanemo zbunjeni ne znajući što točno želimo. Nemate li odgovore na sva pitanja, posjetite DUT gdje ćete dobiti sve odgovore i korisne savjete. I dakako, ostavite dovoljno prostora za posuđe koje imate – prostora u kuhinji nikad ne može biti previše. U manjim stanovima potrebna je posebna pažnja kako bi se korisno iskoristio svaki metar kvadratni.

Želite li novu kuhinju dobrodošli ste u DUT, gdje će vam naš stručni tim objasniti sve detalje i uvesti vas u novi svijet kuhinja, rađenih po mjeri upravo za vas. Našu kvalitetu i posebnost može potvrditi veliki broj zadovoljnih kupaca. A kako slika govori tisuću riječi, prepuštamo vas fotogaleriji koja uvijek može biti dobra inspiracija za nove ideje.