Uređenje prostora – zašto DUT interijeri?
21/01/2011
Prikaži sve

Uređenje doma

Projektni zadatak je bio urediti dom za tročlanu obitelj ( mama, tata i kćerka 5 god.) dizajnirati cijeli stan tako da bude praktičan, funkcionalan i naravno estetski usklađen. Uvažavajući želje invastitora od odabira boja, veličine kutne garniture, hladnjaka … uspjeli smo naći najoptimalnije rješenje uz prethodno izrađen 3D prikaz kako bi klijent lakše mogao predočiti izgled svog budućeg doma.

  • U dnevni boravak smjestili smo prostranu sjedeću kutnu garnituru, vreću za sjedenje stilsku usklađenu sa zavjesama i stilizirani tv stalak. Dio dnevnog boravka vezanog uz šank rezervirali smo za blagovaonski stol koji se po potrebi može odmaknuti od šanka u cilju postizanja više mjesta za objed.
  • Kuhinja u kombinaciji zebrano i wenge iverala ima dozu odmjerenosti i strogoće ali je u svakom slučaju jako funkcionalna. Odabirom vrste ivarala povezana je dnevnim boravkom jer je upravo ta kombinacija izgradila i tv stalak.
  • U relativno male gabarite sobe uspjeli smo skladno ubaciti sve potrebno za spavaću sobu mladog bračnog para.
  • Dječja soba je u svakom slučaju prilagođena i primjerena uzrastu djevojčice koja u njoj boravi.
  • U hodnik smo, radi mogućeg nedostatka prostora postavili ugradbeni ormar, koji osim funkcije da stvara potrebni prostor, jednim dijelom skriva bojler i cijevi.
  • U kupaonicu sa već postojećom elegantnom bijelom keramikom ogradili smo ormariće za odlaganje kupaonskih potrepština, a ispod umivaonika ugradili smo veliki bijeli ladičar koji izgleda jako efektno u kombinaciji sa modernim umivaonikom.
  • Još jedan projekt dizajniranja interijera je iza nas i sa ponosom možemo reći da je kao i svi prije njega, sudeći po reakcijama klijenta, uspješno odrađen.