kuhinja_moderni_stil
MInimalizam – novo doba modernog stila
10/05/2011
dizajneri_interijeraa
Prepustite uređenje doma dizajneru interijera
17/05/2011
Prikaži sve

Opremanje ugostiteljskih objekata

projektiranje interijera, dizajn prostora ugostiteljskog objekta, uredjenje namještajem i zavjesama po mjeri

U turističkoj zemlji kao što je Hrvatska, važno je kako izgleda svako mjesto – pogotovo ugostiteljski objekti na Jadranu i većim gradovima koji su zanimljivi turistima. Svi žele predstojeću turističku sezonu iskoristiti na najbolji mogući način. No i bez turističke sezone, važno je dobro poslovati.

projekt interijera ugostiteljskog objekta, dizajn prostora restorana, dizajn interijera lokala

Često gledate kako jedan ugostiteljski objekt ima promet po nekoliko puta veći od drugog i pitate se zašto? Danas nije bitna samo kvaliteta kave ili usluge koje nudite već i prostor u kojem boravite. Nakon posla i očekivanja godišnjeg odmora, građani se želi priuštiti samo najbolje.

Cijena kave u većini ugostiteljskih objekata je slična ili gotovo ista, stoga se ugostitelji koji žele biti uspješni moraju prilagođavati željama klijenata i urediti svoj prostor na primjeren način. Svaki prostor treba imati „dušu“ kako bi se gosti vratili. Udobnost i funkcionalnost su na prvom mjestu, ali žensko oko zamijetit će i svaki drugi detalj, od stolnjaka do uzorka materijala.

dizajn interijera lokala, dizajn prostora, 3d vizualizacija interijera, projektiranje interijera

Zadovoljni osmijesi i vraćanje gostiju bitne su komponente svakom pravom ugostitelju. Postanite i vi jedan od njih. Dutovi stručnjaci stoje vam na raspolaganju. Potražite savjet ili kompletno uređenje i opremanje prepustite stručnim rukama naših dizajnera koji će vaš ugostiteljski objekt učiniti „rajem na zemlji“.

U Dutovoj referenci nalaze se zadovoljni klijenti koji su uspješno poboljšali svoje poslovanje. Promjena dizajna interijera i prilagođavanje očekivanjima zahtjevnih klijenta je naša specijalnost: od idejnog projekta do uspješnog završetka istog. Izrada namještaja po mjeri, zavjese, tapete, različita ponuda dekorativnih tkanina samo su dio bogate Dutove ponude.

Pođite s Dutom u nove i uspješne promjene vašeg poslovanja. Svaki novi objekt je novi izazov za nas. Ne radimo kopije, već vas činimo jedinstvenima.

Više o našim projektima interijera, uređenju i opremanju interijera/eksterijera po sistemu ključ u ruke možete vidjeti  na našim ostalim stranicama:

www.dizajn-interijera.com.hr

www.panel-paket-zavjese.com

www.uredjenje-opremanje.com

www.interior-design-croatia.com