Uređenje stana
23/05/2011
Dekorativne tkanine i dizajn interijera
24/05/2011
Prikaži sve

Maja Blagdan – Obožavam shabby chic stil uređenja

Tko se ne sjeća Svete ljubavi i 4. osvojenog mjesta na Euroviziji?! I sve zahvaljujući izvanrednim vokalnim sposobnostima naše Maje Blagdan. Posvećena poslu koji zahtjeva brži način života u svom stanu okružena je modernim komadima namještaja, ravnih čistih linija najviše zbog praktičnosti jer, kako kaže,  tako najviše dobiva od prostora u kojem živi. „ Kod mene vlada eksplozija boja , svaki zid je u drugoj boji“, opisuje Maja svoj stan naglašavajući kako voli tople boje, a najviše žutu zagasitu i zelenu, u kombinaciji sa smeđim tonovima. Prilikom bojanja zidova, malu stručnu pomoć je dobila prijatelja slikara koji je po zidovima ukomponirao i savršeno posložio sve njene omiljene boje.

Svoje slobodne sate provodi na velikom kauču i polici punoj knjiga, jer kako kaže uživa izležavati se i čitati. A to joj je ujedno i najdraži dio stana.

Kao i većina naših poznatih osoba i Maja živi u gradu. Ali i njoj nedostaje priroda, zelenilo pa dom iz snova – uređen u shabby chic stilu – zamišlja u takvom okruženju ili ako budemo precizniji reći ćemo u kućici s vrtom punog cvijeća. Ljubitelji shabby chica su romantičari koji cijene lijepo i uživaju u životu.

Baš kao i pjevanje, Maju jako veseli uređenje stana, kupovanje namještaja i svih ostalih stvarčica za dom i to, vjerovali ili ne, čak više od kupovanja odjeće… stoga često obilazi dućane s namještajem i kad joj u stanu ne treba ništa novo.  Sama voli sve osmišljavati svoj životni prostor i uživa u tome.