Zavjese – projektiranje i dizajn interijera

Projektiranje i dizajn interijera
03/10/2018
Projektiranje i dizajn interijera ugostiteljskog objekta – dizajn prostora lokala
10/10/2018
Prikaži sve
Zavjese – projektiranje i dizajn interijera

projektiranje-interijera-stana-cijena-dizajn-interijera-stanacijena-dizajn-namještaj-po-mjeri-dnevni-boravak-Ddizajn prostora cijena

Zavjese…

 

Zavjese se odabiru najčešće pri kraju projektiranje i dizajn interijeraOne su te koje daju završni dojam, koje upotpunjuju i zaokružuju prostor, koje najbolje istaknu osobnost samog vlasnika.

Panel zavjese su izuzetno moderne i praktične zavjese. Jednostavnim pomicanjem omogućuju da se izmjenjuje njihova funkcija i tokom samog dana- od laganih dijelova koji služe samo za dnevnu zaštitu od pogleda, a propuštaju dosta svjetla, do gušćih dekora koji će Vas zaštiti od jačeg sunca ili pogleda iz vana u noćnim satima. Za sve one koji vole “utopliti” svoj dom i ukrasiti ga zavjesama, a rado bi se odmakli od klasičnog odabira zavjesa, paneli zavjese su pravi izbor. Osim estetske i funkcionalne uloge, izuzetno su jednostavne za održavanje. Dobro je odabrati materijal za zavjese koji je periv u perilici. Osim toga, panel zavjese Vam omogućuju parcijano pranje pojedinih dijelova, tako da ne morate odjednom ogoliti prostor. Ili možete pak imati koji rezervni komad. Na taj način možete i lako unijeti promjenu, sa par komada skroz drugačije boje ili dezena, a opet u skladu sa glavnim bojama u Vašem interijeru. Također možete ovisno o godišnjem dobu, (deblje ili laganije) zavjese postavljati, odnosno i u skladu npr. sa nadolazećim blagdanima. Izmijenite par traka na paneli, uskladite ih sa stolnjakom i haljinicama na stolcima i dobijete novo uređeni interijer! Velikim izborom materijala i dezena koji je danas na tržištu vjerujem da svatko može pronaći najbolje rješenje za svoj prostor, bez obzira da li je riječ o poslovnom ili stambenom interijeru.

Više o našim projektima interijera možete vidjeti na:

www.dizajn-interijera.com.hr

www.panel-paket-zavjese.com

www.uredjenje-opremanje.com