Dizajn interijera ‘ONLINE’ – cijena projekta interijera

Dizajn prostora ugostiteljskog objekta-uređenje i opremanje prema projektu interijera
03/12/2018
Zavjese u uređenju ugostiteljskog interijera – dizajn prostora
04/02/2019
Prikaži sve

Dizajn interijera ‘ONLINE’ – cijena projekta interijera

Dizajn interijera ‘online’ postaje sve više popularan i u prmjeni.

projektiranje interijera lokala, 3d vizualizacija interijera, dizajn prostora ugostiteljskog lokala

Razlog je jednostavan:

  • omogućeno je da odaberete dizajnera interijera kojeg želite, bez obzira na Vaše mjesto stanovanja

Možda živite u mjestu gdje nema izbora dizajnera interijera, pa želite nekog drugog, bilo radi stila i načina rada, bilo radi cijene izrade samog projekta interijera.

Možda živite u inozemstvu, a uređujete stan, kuću za odmor ili poslovni prostor kod nas te želite da dizajner interijera bude blizu Vašeg objekta.

Možda jednostavno hoćete nekog određenog dizajnera jer Vam se svidio svojim načinom razmišljanja i rada sa klijentima.

Cijena online dizajna interijera je povoljnija od standardnog načina izrade projekta. Sva komunikacija se odvija putem maila, što štedi vrijeme i klijenta i dizajnera interijera.

projektiranje interijera lokala, 3d vizualizacija interijera lokala, uredjenje i opremanje interijera prema projektu interijera, dizajn prostora

Nekad je kombinacija  ‘ONLINE’ dizajna i standardne izrade projekta interijera dobitna kombinacija. Odradi se sastanak na početku suradnje, odrede smjernice i stil uređenja. Potom se korespodencija odvija putem maila. do završetka projekta.  Dogovori još jedan sastanak za odbair namještaja i opreme, te finaliziranje samog projekta interijera. Ima više načina surdnje, ali najvažnije je da se stvori dobra komunikacija, razumijevanje te povjerenje između klijenta i dizajnera interijera. Tad je uspjeh zagarantiran.

Često se ljudi pitaju, što ako ne budem zadovoljan predloženim dizajnom, a moram platiti?

Klijent uključen u sve faze izrade projekta več od samog idejnog rješenja. Projekt se razvija uz usaglašavanje i odobravanje klijenta. Dizajner interijera radi na usklađivanju klijentovih želja, uvažavajući zahtjevnost samog prostora, te poštujući pravila struke. Naravno uz to je potrebno sve uskladiti estetski, funkcionalno i financijski.

projektiranje interijera lokala, 3d vizualizacija interijera lokala, uredjenje i opremanje interijera prema projektu interijera, dizajn prostora

Prostor koji doživljavamo kao ugodan, lijep, u kojem se dobro osjećamo, u stvari  je pomno osmišljen i dizajniran interijer.

Više o našim projektima interijera, uređenju i opremanju interijera/eksterijera po sistemu ključ u ruke možete vidjeti  na našim ostalim stranicama:

www.dizajn-interijera.com.hr

www.panel-paket-zavjese.com

www.uredjenje-opremanje.com

www.interior-design-croatia.com